Omroep Dommelland

Omroep Dommelland. Live Thema, 14 oktober 2014: Bevrijding. Over bevrijding Boxtel 24 oktober 1944. Daarin interview met mij over o.a. ‘Zag je onderweg het koren staan?’

Omroep Dommelland. Documentaire over de bevrijding van Boxtel. Deel 1: 70 jaar bevrijding, 24 oktober 2014. (onder andere over rol van mijn ouders in W.O.II)

Omroep Dommelland. Documentaire over de bevrijding van Boxtel. Deel 2: Het verhaal achter het verzetsmonument in de Kampina, 31 oktober 2014. Ik lees hierin o.a. het gedicht bij het verzetsmonument.

Dommelkanaal (Dommelkanaal.jpg)

De twee documentaires, delen 1 en 2 van ‘Alles is tevergeefs als we vergeten’ verschenen op 25 april 2015 op dvd’s in cassette. Daarbij werd ook geleverd een dvd over de dubbele Bevrijding van Boxtel op 24 en 25 oktober 1944.

Victor Vroomkoning Tachtig, Zijn mooiste gedichten/ Intiem bestaan, over de poëzie van Victor Vroomkoning Gebroken WitVrije ValParenOmmezienDodemontStapelenHet formaat van waterlandBij verstekVerloren spraakIJsbeerbestaanLippendienstOud zeerEcho van een echoKlein MuseumDe laatste dingenDe einders tegemoetOorlogsgeweld in OoijpolderMijn overbuurvrouw is een meeuwLevensbericht Wam de MoorHet Nijmegengevoel Langs brede rivierenOranjesingel 42 Het BenedenstadsliedIk wou dat ik een vogel wasViering 80ste verjaardag op 6 oktober 2018Vluchtelingen in de stadVroom, frivool, VileinIlja Leonard PfeijfferOmtrent VincentGelderlandDe 100 mooiste wielergedichtenVan Hugo Claus tot Ramsey NasrAvenueDe eerste eeuw van BoonDe Nederlandse poëzie in pocketformaatBoem Paukeslag!Tijd is niks, Plaats bestaatOlifant in BoaDe bruiloft van KanaSchijndel belicht en gedichtPoëzie & beeldenStadsdichters bijeenLuister - Rijk - KijkenArnhem-NijmegenAgenda 2007TransfiguratieVers verpaktVerstild Nijmegen, Agenda 2006Waar ik naar verlang vandaagHet liefste wat ik heb25 jaar Nederlandstalige poëzie 1980-2005Agenda 20051944 - Brabants Centrum - 2004Alles voor de liefdeNooit te vangen met haar eigen penNavel van ’t landSpiegel van de moderne Nederlandse en Vlaamse dichtkunst10 Jaar NijmegenprentDe geur van ieder seizoenHet is vandaag de datumDe mooiste sonnetten van Nederland en VlaanderenHoe wordt je halfopen mond gedichtRoute 65Het mooiste gedichtBr.O.Nr.Geen dag zonder liefdeInversZie de stille minuut van de roosGroesbeekOmmetje DukenburgEen proces in de hersenenKeer dan het getij en schrijf!Circuit des SouvenirsSchrijversportrettenDodemontStapelenHet formaat van waterlandBij verstekIJsbeerbestaanTurning TidesEen zucht als vluchtig eerbetoon